Użytkowników online: 13
kulinaria
« Powrót  

Ciasto na pierogi

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 4
czas(z pieczeniem/smażeniem): 15 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 2
Ilość ocen: 1
Składnik składniki Logo Ilość Czego
mąka pszenna 500 gramów
masło 1 łyżek stołowych
woda 1 szklanek

Wykonanie:

Make wsypać do miski, dodać masło i wlać gorąca wodę(ok. 1 szkl.); miesząc widelcem żeby nie poparzyć rak, jeśli ciasto jest zbyt geste dodać odrobinę wody; ciasto jest dobre gdy wszystkie składniki się połączą ze sobą .Można faszerować wedle uznania i upodobania.Czas gotowania ok. 2-3 min.

Autor: gosia70705

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER