Użytkowników online: 10
kulinaria
« Powrót  

Sałata z serem pleśniowym

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 6
czas(z pieczeniem/smażeniem): 15 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 0
Ilość ocen: 0
Składnik składniki Logo Ilość Czego
sałata mieszana według uznania
oliwa z oliwek według uznania
ocet winny według uznania
ser rokfor 50 gramów
sól według uznania

Wykonanie:

Umytą, osuszoną sałatę porwać na mniejsze kawałki i dać do salaterki. Posypać pokruszonym serem i lekko przemieszać. Oliwę wymieszać z octem oraz odrobina soli i polać po sałacie. Jeszcze raz lekko przemieszać.

Uwagi:

Sałata mieszana różnych gatunków.

Autor: Becia

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER