Użytkowników online: 15
kulinaria
« Powrót  

Sernik bez spodu

Opis:

Życzę Smacznego..
Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 12
czas(z pieczeniem/smażeniem): 25 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 4
Ilość ocen: 2
Składnik składniki Logo Ilość Czego
rum według uznania
twarozek 1 kilogramów
proszek do pieczenia 1 łyżek deserowych
budyn waniliowy 2 sztuk
jajka 3 sztuk
cukier 25 dekagramów
maslo 25 dekagramów

Wykonanie:

Wszystko Razem dokładnie wymieszać i odstawić na 5 minut do lodówki.Następnie wlać do foremki najlepiej okrągłej.Włożyć do ciepłego piekarnika i piec około 1 godziny przy temperaturze 170 stopni.

Uwagi:

Rum lub olejek rumowy.

Autor: wiolasg

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER