Użytkowników online: 19
kulinaria
« Powrót  

Awanturka pasta z dodatkiem ryby

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 1
czas(z pieczeniem/smażeniem): 15 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 0
Ilość ocen: 0
Składnik składniki Logo Ilość Czego
bryndza 250 gramów
sardynkiw oleju 150 gramów
cebula 1 sztuk
papryka czerwona 1 sztuk
szczypiorek 2 łyżek stołowych
koperek 2 łyżek stołowych
sok z cytryny według uznania
kminek mielony według uznania
pieprz według uznania
sól według uznania

Wykonanie:

Bryndzę rozetrzeć z sardynkami. Dodać oczyszczoną, pokrojoną drobniutko małą cebulę oraz paprykę, posiekany szczypiorek oraz koperek. Mieszając, doprawić do smaku kminkiem, sokiem z cytryny, sola oraz pieprzem. Podawać jako przystawkę.

Uwagi:

Bryndzę można zastąpić białym serem, a sardynki wędzona makrelą.

Autor: Becia

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER