Użytkowników online: 8
kulinaria
« Powrót  

Surówka z porów z sosem jogurtowym

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 2
czas(z pieczeniem/smażeniem): 5 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 0
Ilość ocen: 0
Składnik składniki Logo Ilość Czego
por 2 sztuk
sok z cytryny 1 łyżek stołowych
jogurt naturalny 2 łyżek stołowych
sól według uznania
cukier według uznania

Wykonanie:

Pory oczyścić, dokładnie umyć, pokrajać w cienkie talarki. Przyprawić sokiem z pigwy lub z cytryny, jogurtem, solą i cukrem.

Uwagi:

Por część jasna, sok z cytryny lub z pigwy


Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER