Użytkowników online: 8
kulinaria
« Powrót  

Surówka z kapusty kiszonej z porem

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 4
czas(z pieczeniem/smażeniem): 5 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 5
Ilość ocen: 1
Składnik składniki Logo Ilość Czego
kapusta kiszona 20 dekagramów
por 1 sztuk
olej sojowy 1 łyżek stołowych
cukier według uznania

Wykonanie:

Kapustę pokrajać. Por oczyścić, dokładnie umyć, pokrajać w cienkie talarki, wymieszać z kapustą. Przyprawić olejem sojowym i cukrem.

Uwagi:

Część jasna pora


Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER