Użytkowników online: 6
kulinaria
« Powrót  

Omlet Niedzielny

Opis:

Dlatego niedzielna bo smakuje mojej żonie smokowi P.
Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 2
czas(z pieczeniem/smażeniem): 20 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki gwiazdki gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 0
Ilość ocen: 0
Składnik składniki Logo Ilość Czego
jajka 3 sztuk
boczek 2 plastry
cebula 1 sztuk
boczniaki 200 gramów
papryka 1 sztuk
czosnek 1 ząbki
sól 1 szczypta
pieprz 1 szczypta
masło 1 łyżek stołowych
ser żółty 4 plastry

Wykonanie:

Wytopić boczek dodać posiekaną cebulę po 5 minutach dodać boczniaki po następnych 5 min. paprykę, czosnek i masło wlać zmiksowane jajka z solą pieprzem
Smażyć na dużym ogniu 10 minut, co jakiś czas podważać nożem lub widelcem.
smacznego

Uwagi:

Nie używać patelni teflonowych- badziew

Autor: erykt

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Komentarze:

Autor: bart

Data: 2009-08-13

Skąd awersja do teflonówek ?

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER