Użytkowników online: 9
kulinaria
« Powrót  

Farsz na niecodzienne pierogi

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 8
czas(z pieczeniem/smażeniem): 60 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 0
Ilość ocen: 0
Składnik składniki Logo Ilość Czego
Kaszanka 50 dekagramów
kapusta kiszona 1 kilogramów

Wykonanie:

Ciasto na pierogi wyrabiamy tradycyjnie. Na farsz potrzebujemy ugotowanej kapusty którą mielimy lub drobno kroimy i dodajemy usmażoną kaszankę. Doprawiamy. Brzmi dziwnie ale pycha, polecam gorąco.

Autor: monpol6

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER