Użytkowników online: 19
kulinaria
« Powrót  

Duszone żeberka

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 4
czas(z pieczeniem/smażeniem): 80 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 1
Ilość ocen: 1
Składnik składniki Logo Ilość Czego
żeberka 1,5 kilogramów
cebule 4 sztuk
listki laurowe 3 sztuk
ziele angielskie 5 sztuk
vegeta 1 łyżek stołowych
majeranek 1 łyżek deserowych
sól według uznania
pieprz według uznania
słodka papryka mielona według uznania

Wykonanie:

- żeberka obsmażyć aż się zarumienią
- przełożyć do rondla, dodac pokrojoną w kostkę cebulę, ziele angielskie i liście laurowe
- podlać ok 3/4 szklanki wody i dusić ok 1godz, co jakiś czas mieszając
- doprawić przyprawami do smaku

Autor: madzikxx

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER