Użytkowników online: 6
kulinaria
« Powrót  

Z czarnej rzodkwi

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 4
czas(z pieczeniem/smażeniem): 15 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 0
Ilość ocen: 0
Składnik składniki Logo Ilość Czego
czarna rzodkiew 20 dekagramów
jabłka 2 sztuk
marchew 1 sztuk
śmietana 12 % 4 łyżek stołowych
szczypiorek 1 pęczek
sok z cytryny 0,5 sztuk
cukier według uznania
sól według uznania

Wykonanie:

Obraną rzodkiewkę i oskrobaną marchewkę zetrzeć na tarce o średnich oczkach, a obrane jabłko na tarce o dużych oczkach. Szczypiorek posiekać. Dodać śmietanę, sok z cytryny, sól, cukier a następnie wymieszać.

Uwagi:

Podawać do mięs i smażonych ryb (:

Autor: Kasia i Tomek

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER