Użytkowników online: 12
kulinaria
« Powrót  

Sos chrzanowy

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 8
czas(z pieczeniem/smażeniem): 15 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 5
Ilość ocen: 1
Składnik składniki Logo Ilość Czego
pieprz według uznania
sól według uznania
sok z cytryny według uznania
śmietana 1 szklanek
masło 1 łyżek stołowych
chrzan 2 sztuk

Wykonanie:

Utarty chrzan sparzmy wrzątkiem i odsączamy, na rondelku topimy masło i dodajemy chrzan,nie gotujemy, a po odstawieniu z ognia resztę składników. przechowujemy w lodówce w pojemniku szczelnie zamkniętym.

Autor: Skarlet_b

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER