Użytkowników online: 18
kulinaria
« Powrót  

Tatar śledziowy

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 4
czas(z pieczeniem/smażeniem): 20 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 4
Ilość ocen: 2
Składnik składniki Logo Ilość Czego
filety śledziowe w oleju 500 gramów
grzyby marynowane (słoiczek) 1 sztuk
ogórek kiszony 1 sztuk
cebula 2 sztuk
żółtka 2 sztuk
oliwa 2 łyżek stołowych
pieprz według uznania
sól według uznania

Wykonanie:

Obrany ogórek, cebulę i osączone grzybki posiekać oraz wymieszać z drobno pokrojonymi śledziami. Dodać żółtka oraz oliwę i wymieszać, doprawiając do smaku solą oraz pieprzem. Podawać z żytnim pieczywem.

Autor: Becia

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER