Użytkowników online: 7
kulinaria
« Powrót  

Łosoś z grilla z serem camembert

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 4
czas(z pieczeniem/smażeniem): 25 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 5
Ilość ocen: 1
Składnik składniki Logo Ilość Czego
dzwonki łososia 4 sztuk
ser pleśniowy camembert 4 sztuk
sok z cytryny według uznania
sól według uznania
pieprz według uznania
żurawina 4 łyżek deserowych
natka pietruszki 8 gałązki

Wykonanie:

Dzwonki z łososia skropić sokiem z cytryny, doprawić do solą i pieprzem. Tak przygotowana rybę zawinąć w folię aluminiową, do środka której dodajemy po 2 gałązki pietruszki zielonej i plasterek cytryny, i położyć na grillu na ok 15min. Pod koniec pieczenia ma grillu ułożyć sery camembert ( w całości) i piec kilka minut, do momentu aż ser zrobi się miękki. Gotowego łososia ułożyć na talerzu razem z serem camembert. Na każdy ser położyć łyżeczkę żurawiny.

Autor: ankatoki1980

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER