Użytkowników online: 18
kulinaria
« Powrót  

Rybna zapiekanka

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 6
czas(z pieczeniem/smażeniem): 60 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 5
Ilość ocen: 1
Składnik składniki Logo Ilość Czego
filety z mintaja 1 kilogramów
cebula 2 sztuk
papryka czerwona 1 sztuk
pieczarki 30 dekagramów
ser żółty 15 gramów
śmietana 1 sztuk
pieprz według uznania
sól według uznania
oliwa z oliwek według uznania

Wykonanie:

Filety rybne usmażyć na oliwie, doprawić solą i pieprzem. Włożyć je do naczynia żaroodpornego. Na tym samym tłuszczu usmażyć pokrojoną w paski cebulę i paprykę. Warzywa ułożyć na filetach. Następnie usmażyć pokrojone pieczarki, i położyć je na warzywach. Całość zalać śmietaną i posypać startym serem. Zapiekać 20-30min.

Autor: ankatoki1980

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER