Użytkowników online: 12
kulinaria
« Powrót  

Pieczarkowy bigos

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 6
czas(z pieczeniem/smażeniem): 50 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 4
Ilość ocen: 2
Składnik składniki Logo Ilość Czego
pieczarki 1/2 kilogramów
cebula 1/2 kilogramów
cienka kiełbasa 1/2 kilogramów
ogórki kwaszone 1/2 kilogramów
koncentrat pomidorowy 3 łyżek stołowych
olej 3 łyżek stołowych
pieprz według uznania
sól według uznania

Wykonanie:

Pieczarki oczyscic,pokroic w kostkę.
Podsmazyc na rozgrzanym masle.Następnie zdjąc z patelni i na tym samym oleju podsmazyc pokrojoną w kostkę kiełbasę.Następnie zdjąc i podsmazyc pokrojoną w plasterki cebulę.Na koniec wszystko przełozyc do jednego garnka dusic około 5 minut.Dodac pokrojone w kostkę ogórki i koncentrat doprawic i jeszcze raz zagotować.

Autor: agnesj77

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER