Użytkowników online: 19
kulinaria
« Powrót  

Sałatka zielona II

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 4
czas(z pieczeniem/smażeniem): 5 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 4
Ilość ocen: 2
Składnik składniki Logo Ilość Czego
sałata 1 sztuk
rzodkiewki według uznania
awokado 1 sztuk
cukinia 1 sztuk
papryka zielona 1 sztuk
oliwka zielona 0.5 szklanek
ogórek 1 sztuk
pistacja 0.5 szklanek
groszek zielony 0.5 szklanek
koperek 1 sztuk
śmietana 0.5 szklanek

Wykonanie:

Sałatę i liście rzodkiewki porwać na mniejsze kawałki. Miąższ z awokado pokroić w kostkę, a ogórek i cukinię (nieobrane) w cienkie plasterki. Paprykę pokroić w słupki, oliwki na pół. Wymieszać wszystko w misce z orzeszkami i groszkiem. Koperek posiekać. Śmietanę połączyć z koperkiem, posolić i polać nią sałatkę

Uwagi:

Cukinia zielona, koperek w pęczku


Kategorie do których ten przepis należy:

Komentarze:

Autor: martunia0704

Data: 2009-04-30

Świetny przepis! Polecam:)

Autor: martunia0704

Data: 2009-04-30

Świetny przepis! Polecam:)

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER