Użytkowników online: 15
kulinaria
« Powrót  

Sałatka z ogórkiem, tuńczykiem i oliwkami

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 4
czas(z pieczeniem/smażeniem): 15 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 5
Ilość ocen: 1
Składnik składniki Logo Ilość Czego
tuńczyk w sosie własnym 1 puszka
ogórek 1 sztuk
pomidory 2 sztuk
oliwek kilka sztuk
szczypiorek według uznania
sos sojowy 1 łyżek deserowych
pieprz kilka szczypta
czonek 2 ząbki

Wykonanie:

Tuńczyk odsączyć z wody. Ogórek pokroić w plastry, pomidory i oliwki na cząsteczki, szczypior posiekać.
Wymieszać wszystko, wyłożyć na to tuńczyk. Wymieszać sos sojowy z posiekanym czosnkiem, doprawić do smaku pieprzem i solą.

Autor: dusiula

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER