Użytkowników online: 27
kulinaria
« Powrót  

Schab z kiełbasą

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 12
czas(z pieczeniem/smażeniem): 180 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 5
Ilość ocen: 2
Składnik składniki Logo Ilość Czego
schab bez kości 1 kilogramów
kiełbasa wiejska 1 sztuk
sól według uznania
pieprz według uznania
olej według uznania
czosnek 3 ząbki
papryka czerowna 1 szczypta
przyprawa do schabu według uznania

Wykonanie:

Do oleju dodać wszystkie suche składniki i czosnek natrzeć schab i do lodówki włożyć na 2 godziny. Zrobić w środku schab dziurę włożyć kiełbasę. Wkładamy do żaroodpornego naczynia lub zawijamy w folię aluminium i pieczemy ok 60 minut w 180 stopniach. Sprawdzić w zależności od piekarnika pieczenie może trwać trochę mniej lub więcej Smacznego

Autor: Wube

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER