Użytkowników online: 12
kulinaria
« Powrót  

Golonka w piwie

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 3
czas(z pieczeniem/smażeniem): 120 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 5
Ilość ocen: 1
Składnik składniki Logo Ilość Czego
piwo 3-4 sztuk
golonka 2-3 sztuk
por 1 sztuk
marchew 1 sztuk
cebula 1 sztuk
seler 1/2 sztuk

Wykonanie:

Gotować 100 minut potem usmażyć na patelni teflonowej lub zwykłej z małą ilością tłuszczu. Podawać z musztardą, ogórkiem kiszonym lub konserwowym i pieczywem. Smacznego

Autor: Wube

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER