Użytkowników online: 11
kulinaria
« Powrót  

Śledzie zielone

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 10
czas(z pieczeniem/smażeniem): 15 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 5
Ilość ocen: 1
Składnik składniki Logo Ilość Czego
Zielone śledzie 1 kilogramów
woda 1 szklanek
ocet 1/3 szklanek
olej 1/2 szklanek
sól 1 łyżek stołowych
ziele angielskie 10 sztuk
liść laurowy 3 sztuk
cebula 1/2 kilogramów
kathup pikantny 5 łyżek deserowych

Wykonanie:

Oprócz śledzi wszystkie składniki go garnka i gotować przez pięć minut. Śledzie obrać pokroić w paski i po pięciu minutach dodać do zalewy gotować trzy minuty. JEŚĆ NA DRUGI DZIEŃ. Smacznego

Autor: Wube

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER