Użytkowników online: 11
kulinaria
« Powrót  

Gołąbki siekane

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 20
czas(z pieczeniem/smażeniem): 60 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 5
Ilość ocen: 2
Składnik składniki Logo Ilość Czego
koncentrat pomidorowy 2 łyżek stołowych
sok pomidorowy 1 sztuk
kostka rosołowa 2 kostek
woda 1 litrów
sól według uznania
cebula 1 sztuk
jajka 4 sztuk
ryż 7 łyżek stołowych
kasza manna 7 łyżek stołowych
mięso mielone 1/2 kilogramów
kapusta biała średnia 70 dekagramów
zioła prowansalskie według uznania
pieprz według uznania
oregano według uznania
bazylia według uznania

Wykonanie:

Kapustę i cebule zetrzeć na grubych okach. Dodać pozostałe składniki i bardzo dobrze wymieszać. Uformować kotlety usmażyć je, przełożyć do formy lub brytfanki zalać sosem zrobionym z wody, kostki rosołowej, ziół soku pomidorowego i koncentratu. Piec w 150 stopniach aż do miękkości. Smacznego

Autor: Wube

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER