Użytkowników online: 16
kulinaria
« Powrót  

Zapiekane ziemniaki

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 4
czas(z pieczeniem/smażeniem): 60 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki gwiazdki gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 4
Ilość ocen: 1
Składnik składniki Logo Ilość Czego
ziemniaki 8 sztuk
mięso mielone 1 porcja
cebula 1 sztuk
pieprz według uznania
sól według uznania

Wykonanie:

Cebule kroimy na malutkie kosteczki. Dodajemy do mięsa mielonego i mieszamy. Ziemniaki wydrążamy zostawiają ściankę około 1 cm. Aby wydrążyć ziemniaka odcinamy górę głowy tak aby można nią później zamknąć ziemniaka. Do środka dodajemy masę z mięsa mielonego. przykrywamy zostawionym kapeluszem owijamy w folie! i wrzucamy do ogniska!

Autor: agata17ko

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER