Użytkowników online: 8
kulinaria
« Powrót  

Pomidory nadziewane

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 4
czas(z pieczeniem/smażeniem): 20 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 4
Ilość ocen: 2
Składnik składniki Logo Ilość Czego
pomidory 4 sztuk
serek Bieluch 2 sztuk
szczypiorek 2 pęczek
ogórki 2 sztuk

Wykonanie:

Pomidory myjemy, odcinamy górna cześć i wydrążamy środek. Serek mieszamy z posiekanym szczypiorkiem, startymi na tarce ogórkami i przyprawami. Posypujemy szczypiorkiem. I nakładamy na wierzch pomidorów ich ścięte końcówki. Wkładamy do lodówki.
Smacznego.!

Autor: karotka

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER