Użytkowników online: 10
kulinaria
« Powrót  

Kleik ryżowy z jabłkiem

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 1
czas(z pieczeniem/smażeniem): 15 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 3
Ilość ocen: 5
Składnik składniki Logo Ilość Czego
jabłko 1/2 sztuk
kleik ryżowy 2 łyżek deserowych

Wykonanie:

jabłko dokładnie umyć pod bieżącą wodą, a następnie obrać i wydrążyć gniazda nasienne. potem sparzyć owoc wrzątkiem osuszyć go i zetrzeć na tarce o bardzo drobnych oczkach. rozprowadzić kleik w małej ilości ciepłej przegotowanej wody. dokładnie wymieszać kleik z jabłkiem.

Autor: ankatoki1980

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Komentarze:

Autor: karotka

Data: 2009-04-23

dosc dobry

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER