Użytkowników online: 13
kulinaria
« Powrót  

Fasolka szparagowa z bułeczką tartą

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 4
czas(z pieczeniem/smażeniem): 20 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 4
Ilość ocen: 5
Składnik składniki Logo Ilość Czego
fasolka szparagowa 500 gramów
bułka tarta 200 gramów
masło 1/2 kostek

Wykonanie:

Fasolkę ugotować. Wyjąć z wody. Na patelni rozpuścić masło. Dodać bułkę tartą i podrumienić. Zasmażką polać fasolkę. podawać jako dodatek obiadowy lub samodzielnie.

Uwagi:

Fasolka szparagowa mrożona lub świeża.

Autor: marzeniew

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Komentarze:

Autor: ff8

Data: 2009-07-09

Zajebista potrawa

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER