Użytkowników online: 10
kulinaria
« Powrót  

Gulasz pietruszkowy z piersi kurczaka

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 5
czas(z pieczeniem/smażeniem): 25 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 4
Ilość ocen: 5
Składnik składniki Logo Ilość Czego
pierś z kurczaka 2 sztuk
sól według uznania
pieprz według uznania
pietruszka suszona według uznania
olej według uznania
papryka słodka według uznania

Wykonanie:

Mięso umyć i pokroić w kostkę. Posolić. Doprawić pieprzem, papryką. Smażyć na patelni. Pod koniec smażenia posypać obficie suszoną pietruszką. Podawać z kaszą kus-kus lub ryżem przyprawionym np.cary

Autor: marzeniew

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER