Użytkowników online: 10
kulinaria
« Powrót  

Masło ziołowe

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 10
czas(z pieczeniem/smażeniem): 15 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 5
Ilość ocen: 2
Składnik składniki Logo Ilość Czego
masło 25 dekagramów
natka pietruszki 1 pęczek
czosnek 2 ząbki
sól według uznania
pieprz według uznania

Wykonanie:

Masło wymieszać z posiekaną pietruszka, ząbkami czosnku solą i pieprzem. Schłodzić
Podawać do grillowanego mięsa i warzyw oraz grillowanej bagietki.
Smacznego!

Autor: karotka

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Komentarze:

Autor: marzeniew

Data: 2009-04-26

Ok do tego bułeczka bagietka pycha

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER