Użytkowników online: 10
kulinaria
« Powrót  

Pieczone krewetki z masłem czosnkowym

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 3
czas(z pieczeniem/smażeniem): 25 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 4
Ilość ocen: 6
Składnik składniki Logo Ilość Czego
krewetki 500 gramów
masło czosnkowe 150 gramów
pietruszka według uznania

Wykonanie:

Świeże krewetki jeszcze razem ze skorupka naciąć tak by w kształcie literki V ułożyć na blasze wcześniej wysmarowanej masłem czosnkowym. Resztę masła pokroić w drobne plasterki i rozłożyć na krewetkach.Zapiekać do momentu aż krewetki zrobią się różowe.

Uwagi:

Świeże krewetki jeszcze w skorupce.

Autor: Karolina

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER