Użytkowników online: 19
kulinaria
« Powrót  

Chrupiąca sałatka z tuńczykiem

Opis:

smaczna i szybka:)
Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 5
czas(z pieczeniem/smażeniem): 15 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 5
Ilość ocen: 6
Składnik składniki Logo Ilość Czego
pieprz według uznania
sól według uznania
majonez według uznania
słonecznik łuskany 200 gramów
kukurydza 1 puszka
tuńczyk w oleju 2 puszka

Wykonanie:

Tuńczyka i kukurydzę odsączyć. tuńczyka rozdrobnić (najlepiej widelcem). słonecznik prażyć chwilę na patelni. całość wymieszać, dodać majonez (najlepiej łyżkę lub dwie), sól/pieprz do smaku
smacznego:)

Autor: aisha40

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Komentarze:

Autor: bibula

Data: 2010-05-16

pyha

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER