Użytkowników online: 13
kulinaria
« Powrót  

Krewetki w maśle z czosnkiem

Opis:

Smaczna przekąska dla osób lubiących owoce morza
Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 2
czas(z pieczeniem/smażeniem): 20 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 5
Ilość ocen: 5
Składnik składniki Logo Ilość Czego
krewetki 250 gramów
masło 100 gramów
czosnek 4 ząbki
sól 1 szczypta
pieprz 1 szczypta

Wykonanie:

1. Masło rozgrzać na patelni
2. Wrzócić rozmrożone krewetki
3. Wrzócić rozgnieciony czosnek
4.Doprawić solą i pieprzem
5.Wszystko smorzyć na malym ogniu okolo 10 min

Autor: paula2411

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER