Użytkowników online: 18
kulinaria
« Powrót  

Kotlety de volaille z serem i ogórkiem

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 4
czas(z pieczeniem/smażeniem): 20 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 5
Ilość ocen: 4
Składnik składniki Logo Ilość Czego
pierś z kurczaka 1 sztuk
ser 3 grube plastry
ogórek konserwowy 2 sztuk
sól według uznania
pieprz według uznania
przyprawa do kurczaka według uznania
jajka 1 sztuk
bułka tarta według uznania
olej według uznania

Wykonanie:

Mięso umyć, pokroić na szersze plasterki, potłuc tłuczkiem i obsypać solą, pieprzem i przyprawą do kurczaka. Plasterki sera pokroić na mniejsze kawałki, ogórek podobnie. Ser i ogórek położyć na plasterku mięsa zawinąć. Zamoczyć w rozbitym jajku i obtoczyć w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym oleju.

Autor: dorcia2906

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER