Użytkowników online: 13
kulinaria
« Powrót  

Gall Bracer

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 1
czas(z pieczeniem/smażeniem): 10 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 5
Ilość ocen: 5
Składnik składniki Logo Ilość Czego
angostura 40 mililitrów
Grenadyna 40 mililitrów
Bourbonu 45 mililitrów

Wykonanie:

Szklanicę barową napełnić do połowy kostkami lodu. Dodać angosturę, grenadynę i whisky i dobrze zamieszać. Oziębiony koktajl przelać do małego tumblera, w którym jest trochę lodu. Wycisnąć nad powierzchnią skórkę cytrynową. lecz jej nie wrzucać. Można udekorować wisienką.

Autor: Floress

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER