Użytkowników online: 10
kulinaria
« Powrót  

Surówka z jabłek z melonem

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 2
czas(z pieczeniem/smażeniem): 10 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 0
Ilość ocen: 0
Składnik składniki Logo Ilość Czego
jabłka 500 gramów
melon 500 gramów
cukier puder 3 łyżek stołowych
śmietana 0,75 szklanek
migdały 50 gramów

Wykonanie:

Jabłka i melon umyć, obrać i oczyścić z pestek, pokroić w słupki, posypać cukrem pudrem. Polać śmietanką, wymieszać, wyłożyć na salaterkę , przykryć oziębić w lodówce. Migdały sparzyć, obrać ze skórek , drobno pokroić, zrumienić w piekarniku. ostudzić. Przygotowanymi migdałami posypać sałatkę przed podaniem.

Autor: Iza

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER