Użytkowników online: 16
kulinaria
« Powrót  

Surówka z ananasa

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 2
czas(z pieczeniem/smażeniem): 15 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 0
Ilość ocen: 0
Składnik składniki Logo Ilość Czego
ananas 500 gramów
cukier puder 0,5 szklanek
śmietana 1 szklanek

Wykonanie:

Owoc oziębić w lodówce. Umyty, obrany ananas pokrajać w kostkę o boku 1 cm , ułożyć na półmisku i posypać cukrem pudrem. Śmietanę oziębić w lodówce, ubić, posłodzić, obłożyć ananas. Można ozdobić poziomkami lub owocami osączonymi z konfitur.

Autor: Iza

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER