Użytkowników online: 10
kulinaria
« Powrót  

Surówka z arbuza

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 2
czas(z pieczeniem/smażeniem): 10 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 0
Ilość ocen: 0
Składnik składniki Logo Ilość Czego
arbuz według uznania
sok z cytryny według uznania

Wykonanie:

Arbuza oziębić w lodówce. Umyty, osuszony arbuz podzielić dużym nożem na pół, a następnie na ćwiartki. Obrać ze skórki, pokroić wzdłuż na cząsteczki o grubości około 5 cm. Ułożyć na półmiski skropić sokiem z cytryny. Podawać po uprzednim oziębieniu.

Autor: Iza

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER