Użytkowników online: 14
kulinaria
« Powrót  

Sałatka z por

Opis:

Wspaniały dodatek do zimnych mięs i wędlin.
Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 6
czas(z pieczeniem/smażeniem): 15 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 3
Ilość ocen: 6
Składnik składniki Logo Ilość Czego
woda 2 szklanek
cukier 1 porcja
pieprz według uznania
sól według uznania
majonez według uznania
ogórek konserwowy 2 sztuk
jabłko 1 sztuk
por 1 sztuk

Wykonanie:

Por tę biała cześć pokroić i sparzyć gorącą wodą, jabłko i ogórek pokroić w drobną kostkę, po przestudzeniu wymieszać z pozostałymi składnikami i gotowe.

Uwagi:

Jak por sparzymy to najlepiej go potem zahartować zimną wodzą i odcedzić.

Autor: wieslawal64

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Komentarze:

Autor: armando

Data: 2011-11-30

a wiem tyle ze salatka z pora jest zajebista tak czymac pani wiesiu

Autor: Myszka

Data: 2011-05-26

dobra jest ta sałatka ???

Autor: goliat

Data: 2010-01-01

ok to próbuje

Autor: diakq

Data: 2009-10-14

ja dodaję jabłko i jajko, sypie tylko sól.Dodaję wszystko w proporcjach 1;1. Jedno jabłko,jedno jajko,jeden por...plus majonez.Palce lizać.

Autor: com

Data: 2009-08-16

nie mówi się z por, tylko z pora

Autor: Izka

Data: 2009-04-18

Nie próbowałam nigdy parzyć pora, i do takiej sałatki dodaję zawsze kukurydzę z puszki i żółty ser

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER