Użytkowników online: 11
kulinaria
« Powrót  

Krokiety z fasoli

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 4
czas(z pieczeniem/smażeniem): 20 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 0
Ilość ocen: 0
Składnik składniki Logo Ilość Czego
fasola 20 dekagramów
pieczarka 15 dekagramów
czosnek 2 ząbki
mąka pszenna 2 łyżek stołowych
kminek według uznania
majeranek według uznania
sól według uznania

Wykonanie:

Ugotowaną fasolę mieszamy z podsmażonymi pieczarkami, czosnkiem i przyprawami. Dodajemy mąkę pszenną, mieszamy, wstawiamy do lodówki na parę godzin. Formujemy krokiety.


Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER