Użytkowników online: 45
kulinaria
« Powrót  

Jajecznica po napoleońsku

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 2
czas(z pieczeniem/smażeniem): 30 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 2
Ilość ocen: 2
Składnik składniki Logo Ilość Czego
ziemniaki 3 sztuk
cebula 1 sztuk
jajka 4 sztuk
śmietana 1 łyżek stołowych
ser 1 łyżek stołowych
sól według uznania
pieprz według uznania
tłuszcz według uznania
szczypiorek 10 gramów
papryka 10 gramów

Wykonanie:

Ziemniaki i cebulę, paprykę drobno pokroić, wymieszać posolić i popieprzyć. Usmażyć do miękkości, najlepiej na oleju. Jajka rozmącić ze śmietaną i serem, wlać na ziemniaki i cebulę, usmażyć na złoto. Posypać szczypiorkiem.

Autor: Iza

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER