Użytkowników online: 9
kulinaria
« Powrót  

Risotto z kalmarów

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 2
czas(z pieczeniem/smażeniem): 20 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki gwiazdki gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 5
Ilość ocen: 1
Składnik składniki Logo Ilość Czego
kalmar 1 kilogramów
cebula czerwona 1 sztuk
ryż według uznania
natka pietruszki według uznania

Wykonanie:

Nagrzej naczynie i przesmaż w nim na złoty kolor drobno pokrojoną cebulę. Dodaj natkę pietruszki i pokrojone na pół kalmary. Kalmary smaż z obu stron, wymieszaj z ryżem. Możesz dodać trochę wody lub pomidorów do smaku. Na wolnym ogniu gotuj 20 minut.

Autor: wieslawal64

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Komentarze:

Autor: martunia0704

Data: 2009-04-30

Super przepis

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER