Użytkowników online: 7
kulinaria
« Powrót  

Śledzie

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 6
czas(z pieczeniem/smażeniem): 20 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 5
Ilość ocen: 2
Składnik składniki Logo Ilość Czego
śledż solony 500 gramów
cebulka 2 sztuk
zielona pietruszka według uznania
oliwa według uznania
ocet według uznania

Wykonanie:

Śledzie Matyjasy w kostkę,skropić oliwą i octem.Układać kolejno;śledzie, cebulka w kostkę, zieloną pietruszkę posiekać i ułożyć na wierzchu

Uwagi:

danie szybkie jako zakąska

Autor: wieslawal64

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER