Użytkowników online: 11
kulinaria
« Powrót  

Grzyby smażone

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 4
czas(z pieczeniem/smażeniem): 10 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 3
Ilość ocen: 2
Składnik składniki Logo Ilość Czego
sól według uznania
masło 1 łyżek stołowych
cebula 2 sztuk
cebulka dymka 1 sztuk
pory 2 sztuk
ser ziołowy 100 gramów
grzyby 1 kilogramów
pieprz według uznania

Wykonanie:

Umyj i pokrój grzyby. Pory umyj i pokrój w talarki. Podgrzej patelnię. Usmaż grzyby z cebulą. Dodaj pory, a następnie w krótkim czasie mieszaj z pozostałymi składnikami. Dodaj pieprz i sól do smaku. Przykryj plastrami sera i poczekaj aż się rozpuści. Przyozdób cebulką dymką.

Autor: wieslawal64

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER