Użytkowników online: 11
kulinaria
« Powrót  

Leczo Śniadaniowe

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 3
czas(z pieczeniem/smażeniem): 20 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 0
Ilość ocen: 0
Składnik składniki Logo Ilość Czego
pieczarki 100 gramów
parówki 150 gramów
papryka 65 gramów
przecier pomidorowy 30 gramów
oliwa z oliwek 2,5 łyżek stołowych
Ser (posiekany) 1/2 szklanek
sól według uznania

Wykonanie:

Parówki pociąć w plasterki, paprykę umyć i pociąć w kawałki (mogą być różnej wielkości), a pieczarki umyć, obrać i pokroić w plasterki.
Parówki, paprykę, pieczarki, oliwę oraz sól wrzucić na wcześniej podgrzaną na patelni oliwę z oliwek.
Dodać przecier i dalej smażyć.
Kiedy warzywa będą miękkie dodać posiekany ser.

Uwagi:

Zamiast parówek można dodać kiełbasę.

Autor: pawlo1404

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER