Użytkowników online: 13
kulinaria
« Powrót  

Fondue czekoladowe

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 5
czas(z pieczeniem/smażeniem): 10 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki gwiazdki gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 4
Ilość ocen: 3
Składnik składniki Logo Ilość Czego
czekolada w proszku 5 łyżek stołowych
gorzka czekolada 200 gramów
woda 1 szklanek
aromat arakowy 6 krople

Wykonanie:

Czekoladę w proszku rozprowadzić w gorącej wodzie, dodać gorzką czekoladę, dokładnie rozpuścić, doprawić aromatem. Podgrzać i przelać do dzbanuszka. Podawać z obranymi owocami maczanymi w dzbanuszku z czekoladą.

Uwagi:

Podawać z bananami, mandarynkami, winogronem, śliwkami.

Autor: edl26

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER