Użytkowników online: 13
kulinaria
« Powrót  

Sałatka z buraczków czerwonych

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 10
czas(z pieczeniem/smażeniem): 60 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki gwiazdki gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 0
Ilość ocen: 0
Składnik składniki Logo Ilość Czego
buraczki czerwone 1 kilogramów
czerwona fasola 1 puszka
majonez 3 łyżek stołowych
sok z cytryny 1/2 sztuk
cukier według uznania
pieprz według uznania
sól według uznania

Wykonanie:

Buraczki ugotować, obrać ze skórki, zetrzeć na tarce o drobnych oczkach. Dodać soli, pieprzu, soku z cytryny do smaku. Wymieszać i zostawić w lodówce na noc. Na drugi dzień dodać czerwoną fasolkę i majonez. Doprawić do smaku.

Autor: edl26

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER