Użytkowników online: 9
kulinaria
« Powrót  

Gotowane śledzie

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 4
czas(z pieczeniem/smażeniem): 30 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 3
Ilość ocen: 5
Składnik składniki Logo Ilość Czego
Śledzie niesolone 1,5 kilogramów
woda 1 szklanek
ocet 0,75 szklanek
cukier 1 łyżek stołowych
Duże cebule 2 sztuk
liść laurowy 2 listków
ziele angielskie 4 sztuk
sól według uznania

Wykonanie:

Śledzie umyć, cebulę obrać i pokroić w piórka. Wszystkie składniki przełożyć do garnka i gotować na małym ogniu.

Autor: pawlo1404

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER