Użytkowników online: 13
kulinaria
« Powrót  

Szpinak

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 4
czas(z pieczeniem/smażeniem): 30 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 0
Ilość ocen: 0
Składnik składniki Logo Ilość Czego
szpinak 20 dekagramów
mleko 1/10 szklanek
mąka pszenna 5 gramów
masło 5 gramów
sól według uznania

Wykonanie:

DOkładnie oczyszczony i opłukany szpinak włożyć do niewielkiej ilości wrzącej wody z solą, gotować 3 minuty, po czym zemleć w maszynce lub przetrzec przez rzadkie sito. Z mąki i mleka przygotować zawiesinę, dodać do szpinaku i gotować; włożyć masło.

Autor: agata17ko

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER