Użytkowników online: 10
kulinaria
« Powrót  

Kanapki po tatarsku

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 8
czas(z pieczeniem/smażeniem): 5 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 4
Ilość ocen: 2
Składnik składniki Logo Ilość Czego
chleb razowy 1 sztuk
twaróg 20 dekagramów
miód 3 łyżek stołowych

Wykonanie:

Twaróg rozdrobnić widelcem, dodac miód i całość wymieszać na gładką masę. Chleb pokroić na kromki, posmarować masłem po czym nakładać masę z twarogu i miodu. Kanapka polecana na pierwsze śniadanie jako posiłek "rozruchowy" świetnie pasujący do kawy i prasówki.


Kategorie do których ten przepis należy:

Komentarze:

Autor: ja

Data: 2007-01-09

Ej jany co wy dajecie

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER