Użytkowników online: 12
kulinaria
« Powrót  

Sos tatarski

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 1
czas(z pieczeniem/smażeniem): 10 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 0
Ilość ocen: 0
Składnik składniki Logo Ilość Czego
korniszony 4 sztuk
grzyby w occie 6 sztuk
jajka ugotowane 2 sztuk
szczypiorek posiekany 2 łyżek stołowych
majonez 200 mililitrów
sól według uznania
pieprz biały według uznania

Wykonanie:

Ogórki, grzybki i białka jajek drobno posiekać, a żółtka rozetrzeć widelcem, dodać szczypiorek i wymieszać z majonezem, doprawić solą oraz pieprzem białym.

Autor: Becia

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER