Użytkowników online: 17
kulinaria
« Powrót  

Rumiane żeberka

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 6
czas(z pieczeniem/smażeniem): 45 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 4
Ilość ocen: 3
Składnik składniki Logo Ilość Czego
magi 6 łyżek stołowych
żeberka 1 kilogramów
miód 4 łyżek stołowych
musztarda 2 łyżek deserowych
pieprz 1 szczypta

Wykonanie:

Połączyć magi, miód, pieprz, musztardę i łyżkę wody. Żeberka podzielić na porcje i posmarować marynatą, odstawić na 4 godziny w chłodne miejsce. Mięso wyjąć z marynaty i piec przez 20 minut z każdej strony. Podczas pieczenia smarować marynatą.

Autor: Becia

Zobacz inne przepisy użykownika!

Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER