Użytkowników online: 13
kulinaria
« Powrót  

Pasty jarskie

Dodaj przepis do ulubionych!
Drukuj przepis

składniki (ilość porcji): 4
czas(z pieczeniem/smażeniem): 10 minut
trudność (stopień trudności): gwiazdki

Oceń przepis gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki gwiazdki
Możesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!

Średnia ocena użytkowników: 4
Ilość ocen: 2
Składnik składniki Logo Ilość Czego
groch 0.5 szklanek
olej 1 łyżek deserowych
zapach waniliowy 1 sztuk
czosnek 2 ząbki
koper według uznania
natka pietruszki według uznania
sól według uznania
pieprz według uznania

Wykonanie:

Groch lub fasolę umyć i namoczyć na noc, a nazajutrz ugotować w tej samej wodzie. Odcedzić i zmielić w maszynce. Cebulę obrać, posiekać, podsmażyć na oleju. Rozetrzeć czosnek, posiekać zieleninę. Wymieszać wszystkie składniki, posolić i popieprzyć. Jeżeli masa jest za sucha, dodać masła.

Uwagi:

groch lub fasola

Kategorie do których ten przepis należy:

Dodaj komentarz:

Nick:

Komentarz:

Token:
Przepisz tekst z poniższego obrazka albo zarejestruj się w serwisie:




Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:

Nagroda Wprost Nagroda PC WORLD COMPUTER